Categorieën
Uncategorized

De ZZBO gaat door!

Dinsdag 1 maart 2022 hebben de medewerkers van de ZZBO (de oudste omroep van de Zaanstreek) besloten dat ze doorgaan met het maken van radio- en televisieprogramma’s, ook al kunnen ze momenteel niet via RTVZ worden aangeboden aan luisteraars en kijkers.

Hoe die uitzendingen voortaan kunnen worden gerealiseerd moet in de komende weken worden uitgezocht. Er komt in ieder geval ruimte voor programma’s met o.a. regionale kunst, cultuur en sport, van de eigen medewerkers, mensen van Odion maar ook voor medewerkers van RTVZ die hun programma’s willen blijven maken, maar in afwachting van bezwaar en beroep nu even niet kunnen uitzenden.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij de ZZBO via www.zzbo.nl.

Categorieën
Uncategorized

DE ZZBO, wat is dat eigenlijk?

De ZZBO is in 1965 begonnen als omroep voor amusement in ziekenhuizen en bejaardenhuizen/verpleeghuizen. De band met die huizen is intussen veranderd, de bewoners zijn al op veel andere manieren verbonden met de buitenwereld. Daarom is de ZZBO nu vooral via internet verbonden met de oorspronkelijke doelgroep.

Omdat de programma’s die de ZZBO maakt natuurlijk ook interessant zijn voor mensen die niet ziek of bejaard zijn, is de doelgroep breder geworden. Maar de programma’s zijn nog steeds vooral gericht op de iets oudere medemens.

Uit praktisch oogpunt en om beter om te kunnen gaan met gemeenschapsgeld werkt de ZZBO nu veel samen met RTV-Zaanstreek. Gezamenlijk verzorgen we een mooi aanbod van radio- en televisieprogramma’s.

Categorieën
Uncategorized

Waar vind ik de ZZBO

Bezoek ons YouTube-kanaal om uitzendingen te bekijken.

_

_